Thursday, December 1, 2011

fReEdOm :)

hey blogger :) okay hari ni semangat gila nak update blog kot .  HAHAHA , tao napa ? sebab....... aku dah bebas wehhh ! bebas dari tanggungjawab aku sebagai budak sekolah . okay start dari saat nih aku dah tak akan dapat gelaran sebagai budak sekolah dah sebab aku dah tak sekolah . err , rasa sedih pun ada , happy pun ada . sedih sebab lepas nih dah jarang jumpa member  , dah tak dapat nyakat cikgu , and so on lah kann . happy sebab  tak payah buat homework dah , tak kena marah dengan cikgu da , and tak perlu ikot peraturan sekolah dahhh :)   haha , tapi next year bulan 3 memang dupp dapp dupp dapp lah kann . tak tao la nanti nak dapat result apa , tunggu dan lihat jela gamaknya . k tak bermakna habis SPM tuh tamat la semua ehh . perjalanan sebagai seorang lepasan SPM still panjang lagi and harus d'teruskan . hoho , dah banyak sangat dah orang tanya apa plan lepas SPM , and jawapan dia satu jee im going to continue my studies tapi tuh tengok result jugak la kann . kalau result gempak okay laa , tapi kalau result hancurr memang tadak harapan laa . hmm :'( but buat masa sekarang nih malas ag nak pikir pasal study sebab now ingat nak keja cari duit dulu then enjoy . HAHAHA , k actually kat sini just nak gtao yang aku dah habis SPM da , tuh je sebenarnyaa tapi tak tao la macam mana bole melalut panjang panjang cam nih . hee~ maap nahh , kbaii :p

No comments:

Post a Comment